Descriere jocuri pentru marti:

Astăzi facem clătite matematice. Cum facem aceasta?

1.Clătite matematice:

 Decupati din hartie albă sau colorată sau ce foi aveți la indemană prin casă ,cercuri  ca și când ar fi niște clătite.Asezați-le pe o farfurie .

Umpleți fiecare  clătită cu o operație  matematică,rulați-o ,legați-o cu ață sau cum credeți voi pentru că știu că sunteți creativi,așezați-o pe farfurie,mergeți apoi la juriul format din părinti și oferiți-le doar dacă dau răspunsul corect. 

Dacă ai umplut farfuria cu 10 clătite matematice ,ai ajuns la Bravo! și ești Master Chef.

Pe seară, când sunteți cu țoții acasă,puteți face clătite de-adevăratelea. 

Spor la joc și la joaca! 

Alt joc:

2.Ghici , ce număr se ascunde în spatele fiecărei imagini? 

Aveți 3 imagini:  una cu trifoi, una cu fluturi si una cu buburuze.Fiecare imagine are la final semnul = pentru ca voi sa scrieti raspunsul corect.

   Desenați si apoi  decupati 3 floricele din hârtie sau 3 mere sau3 fluturi sau 3 mingi sau 3 mașinuțe sau… orice  vreti voi, cum vă  este inspirația și scrieti in mijloc răspunsul corect .

Doar dacă vrei să împărtășești cu colegii tăi ceea ce ți-a ieșit,poți pune o poză pe grup cu farfuria ta de clătite matematice alături de răspunsurile pentru  cele 3 imagini .

3.Aveți si probleme ilustrate, accesați unde scrie matematica distractiva din materialul trimis aseara si verificati atentia .