Bună ziua!

Pentru mâine avem de lucru:

CLR:de terminat pagina  din caietul mov de scriere cu litera mde mana, silabe, cuvinte,pagina 10,iar din caietul mic de scriere, rândurile începute ca model.

Va rog sa le liniati caietele asa cum vedeți pe pagina începută de mine!

Caietele trebuie sa aibă un aspect ordonat, îngrijit, fără mazgaluturi și colturi îndoite,, fără pete de cerneala. 

În fiecare zi au munca independenta pe care vor primi calificative. 

De citit poezia lipita în caiet „Bine e la noi acasă” . 

De adus o bucata de plastilina (nu toată cutia) pentru modelat litera. 

MEM:Numere pare, impare, ordonare crescător, descrescător,tema pag 28 manual,ex 1,2,3 iar din caietul de creație, pag. 22,ex. 9. Astăzi au avut munca independenta și la matematica cu scrierea numerelor pe tablita și au primit calificative. 

Va rog sa le dați marker la ei ca să fie mai la îndemână,,, astăzi s a deranjat  ora pentru ca 3 copii nu au avut  și am oprit ora ca să rezolv, apoi am continuat. Plăcut este ca ora sa curgă frumos,,,, întreruperile reduc sporul în învățare. 

Am oprit ora și pentru copiii care așteaptă ca cineva sa le scoată cartea și caietul de lucru pe banca ,dar si pentru acei copii care au nevoie de exercițiu pentru o buna organizare în spațiul de lucru.

 Astăzi au făcut poze, dar fiind mulți se va continua ședința foto și joi.

Mulțumim pentru cartușul de imprimanta. Am lăsat la încărcat cartușul, dar dl Belciuganu ne & a adus cartuș nou. De mâine putem lucra mai  amplu. Puteți trimite carnetele de note nescrise. 

Adresele complete pentru catalog,, le am spus celor 4 copii sa comunice acasă. 

Spor la lecții!