Bun gasit!

Ce am parcurs astazi si ce teme avem:

CLR:

Sunetul [m] si litera m pag.16 in manual si pagina 19 in Caietul de creatie-lectia Familia Moraru ;

am citit lectia in clasa, am identificat literele m si M si am scris un rand cu litera m de mana in caietul de creatie si in manual;

 Pentru maine nu avem teme la CLR pentru ca am avut munca independenta , adica fiecare copil a scris in caietul mic litera a mic de mana si A mare de mana ,iar caietele au ramas la clasa pentru verificare si inceput litera noua, adica m mic de mana. 

Maine vom trece pe caiet la litera m mic de mana , deci nu se lucreaza acasa.

Astazi , copiii au iesit la tabla la CLR pentru reprezenta  grafic cuvinte pe care le-au scris si in caietul de creatie.am repetat propozitia, cuvantul. Am retinut: PROPOZITIA ESTE FORMATA DIN CUVINTE.

In mapa au adaugat astazi materialele lucrate la AVAP saptamana trecuta.

MEM: Numerele naturale  0-31-Electricitatea pagina 20 manual

Copiii au invatat si au lucrat:

cum se formeaza zecea-ZECE UNITATI FORMEAZA O  ZECE.pozitionarea numerelor 0-31 pe axa numerelor ;au scris in caiet numere respectand asezarea zeci , unitati ,numere pare/impare si rasturnatul unui numar.Tot asatzi au invatat sa scrie data in caiet.

Tema este din Caietul de creatie pagina21 ex.1,3,5 si pagina 22 ex.7 

Manualul de matematica si caietul mic de matematica au ramas la dulap.Deja incep sa se descurce mai bine cu organizarea, asa ca , atunci cand nu avem teme din manuale, le vom lasa la dulap.

Aprecieri:

 Temele efectuate corect si complet de catre toti copiii;

Pentru maine de retinut: din ce este formata o propozitie si cum se formeaza o zece.

 Maine vom face foto pentru carnet si poza de grup asa cum ati notat pe foaie la sedinta.

Am luat cartusul de la imprimanta la incarcat astazi ca sa  avem cu ce sa ne facem treaba.Am ramas in pana de cerneala in toiul lectiilor.

Pana maine voi rezolva.

Auxiliarele de la EDU VOR SOSI CAT DE REPEDE , AU ANUNTAT REPREZENTANTII EDITURII CARE AU VENIT ASTAZI CU SPORT EDUCATIV ASA CUM STITI CA VIN IN FIECARE SEMESTRU .

Revin cu info!

 Spor la lectii!

 

 

 

Pentru maine, marti,1 oct.2019 :

CLR: