TABĂRA AVENTURA PE TĂRÂMUL FERMECAT
BĂILE TUȘNAD – 2019
„O AMINTIRE DE O VIAȚĂ”

 
În prima zi, întâlnirea este la ora 9.00 în parcarea dela Academia Militara (acces din B-dul Eroilor). Plecare pe traseul Ploiesti  – Brasov  – Prejmer ( Cetatea Prejmer – taxa intrare 6 lei/copil si 10 lei/adult) – Baile Tusnad.
Ajunși la locație, ne facem comozi în camerele primite, iar seara servim prima cină. Sosirea in locatie se va face dupa ora 16.00.Copiii vor porni in Aventura de pe Taramul Fermecat împărțiți în grupuri și nu vor lăsa nicio activitate să le scape.
Aventura pe tărâmul fermecat începe cu o plimbare in centrul orașului Băile Tușnad și vor cunoaște împrejurimile prin explorare directă, urmând ca timpul petrecut in a doua parte a zilei să fie de poveste și să se transforme într-un Bal Mascat (tema anunțată în prima zi a taberei). În cadrul acestei activități copiii vor lua parte la o Paradă a costumelor, fiind apreciată originalitatea, creativitatea, spontaneitatea și prezentarea artistică. Tot în cadrul acestui bal vor fi evidențiate talentele taberei, astfel că toți copiii înzestrați vor lasa emoțiile să dispară prin magie și vor prezenta în fața publicului momentul lor de glorie.
Și pentru că timpul nu stă în loc și tabăra mai are multe de oferit continuăm cu Activitățile sportive, însă sporturile vor fi extreme:Zborul Zânelor printre copaciTraseul Prințului în vârful bradului,Cel mai priceput arcaș al Tăramului Fermecat (optional)
Optional distracția poate continua achiziționând alte jetoane în valoare de 5 lei, care se pot folosi astfel: tiroliana 5 lei, tir cu arcul 5 lei (5 săgeți), air soft 5 lei (10 bile), trambulina 5 lei (5 minute), bile pe apă 10 lei (5 minute), panou de cățărat 5 lei.
 
Aventura continuă cu o baie revigoranta in “Izvorul Înțelepciunii” unde zânele, prinții și arcașii vor participa la cea mai mare petrecere în piscină întâlnită vreodata pe acest tărâm de poveste.
O nouă zi, o nouă Aventură pe Tărâmul Fermecat în cadrul căreia urmărim în mod deosebit dezvoltarea spiritului de echipă și sublinierea rolului fiecărui coechipier ca parte integrantă a grupului. Probele desfășurate în prima parte a zilei pun în evidență creativitatea și atenția copiilor precum și aptitudinile decoordonare, cooperare. Printre activitățile desfășurate se numară: Cautarea de comori – fiecare echipa va primi din partea organizatorilor o harta a zonei. Pe aceasta harta va fi prezentat traseul pe care il vor parcurge si vor exista deasemeni anumite instructiuni cu privire la desfasurarea probei. Pe parcursul acestei drumetii concurentii vor intalni mai multe  posturi de control cu arbitrii, iar in fiecare post vor primi cate un indiciudoar daca vor trece de anumite probe. Traseul va avea un grad minim de dificultate, putand fi parcurs de oricare copil. 
Punctul culminant al programului de tabara va fi atelierul in cadrul căruia Ilene Cosânzene și Feți Frumoși vor pregăti toate cele necesare CONCURSULUI DE ÎNĂLȚAT ZMEIE în cadrul căruia vor concura cele mai frumos împodobite zmeie. Primul pas ce va trebui parcurs va fi montarea unui zmeu de către fiecare echipă. Instrucțiunile sunt clare însă timpul este limitat. După ce ne vom asigura că zmeiele îndeplinesc condițiile de zbor impuse, vom trece la partea creativă a programului unde fiecare echipă își va decora propriul zmeu într-un mod unic și creativ. Odată îndeplinită și această sarcină, pornim spre zona de concurs și urmărim zborul lin al zemeielor. Fie ca cel mai bun să câștige! 
Fiecare seara dupa cină va fi specială pentru că echipa de animatori vă propune programe deosebite: sportive, jocuri de echipa, discotecă. Ultima seară este rezervată festivității de premiere, care se va încheia cu mult așteptatul foc de tabără.
După micul dejun, cu bagajul plin de amintiri, ne luăm rămas bunde la gazdele noastre și plecăm către casă, dornici să povestim celor dragi cum am petrecum șapte zile minunate în tabăra “AVENTURA PE TĂRÂMUL FERMECAT” pe traseul Baile Tusnad – Brasov – Valea Prahovei – Ploiesti – Bucuresti.

Excursia opțională: Dupa servirea micului dejun ,echipa ”Aventura in Natura”  va propune organizarea unei excursii la alegere din urmatoarele trasee si obiective:
Excursia optionala  1: vizita Lacul Rosu si Cheile Bicazului – Peştera Şugău (10 lei adult, 8 lei copil) – Lacul Roşu – Cheile Bicazului (la pas) – Retur – Mănăstirea Izvorul Mureşului sau  Biserica Franciscană  Şumuleu din M.Ciuc- Tuşnad = 50 lei/pers ; – excursie de o zi
 Excursie optionala  2: Tuşnad – Praid :M. Ciuc (centru vechi din autocar) – Homorod (oprire 15-20 min  ape minerale) – Salina Praid (30lei / adult, 20 lei/copil – doar bilet de grup- 2 ore) sau mergem la  Ștrandul Praid  (30 lei adult, 20 lei  copil – doar bilet de grup- 2 ore) – Sovata Lacul  Ursul – Corund satul mestesugaresc se face la pas – Biserica Franciscana Sumuleu din  M.Ciuc – Tusnad = 50 lei/pers – excursie de o zi
Excursia opțională 3: Tușnad – Lacul Sf Ana – Rezervația Tinovul Mohoș =25 lei – excursie de o jumătate de zi
Tarifele   nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice (pestera, salina,strand, etc).  In cazul grupurilor mai mici care doresc sa organizeze o astfel de excursie, tariful este recalculat. Daca excursia se va desfasura pe parcursul intregii zile, masa de pranz se primeste la pachet.

*Pentru evitarea aglomeratiei de la obiectivele turistice NU organizam excursiile optionale in zilele de Sambata sau Duminica.
 
ORGANIZATORII ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A MODIFICA ORDINEA DESFĂȘURĂRII ACTIVITĂȚILOR ÎN FUNCȚIE DE CONDIȚIILE METEOROLOGICE ȘI A ANUMITOR NECESITĂȚI ALE GRUPURILOR.
 

Complex Rupi – Baile Tusnad

Complex Rupi – Intr-o zona de basm, natura virgina, neintinata de industrializare, in Muntii Harghitei, unde copiii se pot bucura de aer curat, liniste, spatii foarte largi de joaca  (curte 4000 mp + PISCINA 100 mp, chiar sub brazi), foisor  pentru diverse activitati de grup/echipa, miniteren de sport (volei, fotbal, badminton, baschet), vederi panoramice deosebite, padure proprie (5000 mp). Cazarea se realizeaza in camere si apartamente cu 2,3,4 si 6 locuri(majoritar 4), cu paturi clasice si etajate, fiecare dotate cu baie proprie si apa calda permanent. Mesele se servesc in restaurantul pensiunii (autorizat si clasificat). http://tabaratusnad.ro/ 
 

DATE DE INTRARE:  
17.06; 23.06; 29.06
  05.07; 11.07; 17.07; 23.07; 29.07; 
04.08; 10.08; 16.08.2019. 
PREȚ: 1150 LEI / persoana 

PREȚUL INCLUDE :

PROGRAM DISTRACTIV DE AVENTURĂ
6 NOPȚI CAZARE –  7 ZILE
6 PENSIUNI COMPLETE 
TRANSPORT AUTOCAR
ECHIPAMENTE NECESARE PENTRU DESFĂȘURARE PROGRAM (muzica, alpinism, tir cu arcul, etc)
ASISTENȚĂ TURISTICĂ

NU SUNT INCLUSE ÎN PREȚ:

TRANSFERUL PÂNĂ LA BUCUREȘTI (în cazul grupurilor din provincie – vezi grila de transfer)
EXCURSIA OPȚIONALĂ – 50 sau 55 LEI/persoana, în funcție de varianta aleasa
ACTIVITATILE OPTIONALE
INTRĂRILE LA OBIECTIVELE TURISTICE

Oferta este valabilă cu achitarea unui avans de minim 200 lei/plătitor în termen de 15 zile 
Pachetele se achită integral până la intrarea în tabără . 
 

Pentru  retragerile survenite  dupa data de 01.06.2019 se admite doar înlocuirea  persoanelor retrase. Sumele achitate nu se returnează. Pachetele se achită integral indiferent de numărul de zile petrecute în tabără sau de modul de a ajunge în tabără.
 
 
Vă așteptăm să petrecem o săptămână de neuitat în tabăra “AVENTURA PE TĂRÂMUL FERMECAT”.
www.e-tabara.ro