Buna ziua!

va prezint  pe scurt info :

 1)Maine la ora 9.00 -foto – tinuta iisoara ;

2)Pentru cursul de limba engleza , parintii interesati vor veni la scoala luni la ora 18.00 ( asa a comunicat dna prof. care a venit astazi in clasa pentru a lua foile completate de dvs.) Daca sunteti interesati , veniti luni la ora 18.00,chiar daca nu ati completat acea foaie.

3)Pentru cartea de engleza 12 lei au confirmat: Mocanu Ana-Maria si Nastase Bogdan care a adus si banutii.Astept raspunsul dvs ca sa stiu ce ii comunic doamnei de engleza. 

4)Pentru Noutatea zilei,va prezint la sedinta cateva repere,,,pana atunci ,lasati lucrurile sa curga.

Plusuri: -activitate eficienta ,organizare foarte buna a copiilor,s-au inscris la Noutatea zilei si  s-au exprimat corect , clar si frumos ,au aflat despre catina si-au amintit de cereale si arbori din padure.Au prezentat:Ilona, Daria,Sabin. Dupa acest moment de acomodare,am trecut spre lectii si  am consolidat Numarul si cifra1 ,Literele A,a sub diverse forme de invatare.

Am repetat luna , ziua, data ,zilele saptamanii ,reactualizarea cunostintelor invatate si orientare spatiala.

Minusuri:la AVAP nu am terminat jucaria din hartie ALI din motive obiective,se mai intampla,asa ca am luat partea buna a lucrurilor si  am considerat ca o sa va faca placere sa ii ajutati acasa  la realizarea acestei jucarii.Am pus in ghiozdan penarul ,foarfece ,lipici.

Cu aceasta ocazie, revizuim si penarul.

Maine vor aduce produsul realizat ALI pentru Intalnirea de dimineata.

Va multumesc  pentru receptivitate si preocupare! Azi a fost mult mai bine la plecarea din clasa( strans si asezat materialele, hainuta, asezarea la rand).

  Suntem pe drumul bun!Indicatorul arata TOT INAINTE!

Seara relaxanta!